"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Tuesday, June 21, 2011

STATUS FB punya HaL..

Assalamualaikum...

haluuuuuu...haluuuu...haluuuuuu
memula aku xmau nak bahaskan isu ni tapi bila salah sorang yang ada dalam friendlist aku kat FB ni buat status cmtu aku jadi berangin sikitlah...yelahhh...konon2 nak keji orang yang suka update status kat FB..
tapi aku tengok dia punya wall sehari lebih kurang 4-5 kali dia update status...
bukan aku nak kisah or jeles okeh...xkuasa akak...TAPI!!!!
dia lupa diri plak siap bleh nak sound orang laen...
kononnya sebab FB boleh gadoh.suma masalah peribadi orang bleh tau...
wey kau x ingat kau punya status yang kau buat tu ker..
alaaaaaaa ada yang kau bagi tau orang balak kau lambat datang jemput tu..lagi satu nak p makan pun kau bagtau orang...nak jogging pun kecoh kat FB...weyyyy p dok depan cermin then cakap kuat2 status yang kau baru buat td tu...kena la batang hidong kau sendiri...
wahhhhh!!!betul2 marah nih...
ekceli aku bukan marah sangat cuma 
apa kau kesah apa orang nak update kat FB or twiteer dorang...kau kena bayar ker??
or kau muntah darah baca orang punya status???xkan??
kau xsuka xyah baca..senang je kan???
fuhhhhhh...lega dah lepas apa yang tersimpan kat hati ni...
kalau kau baca blog aku pun apa kau kesah!!!
aku kutuk kau...
xpuas hati sila remove aku..
muahahahaha...
siapa makan cili dia la yang terasa pedasnya...
aku xsuka pedas!!
*_______*


sebenarnya macam2 jenis perangai manusia ni kan??
ada sorang tu aku tengok suka sangat buka acc FB banyak2...
xder keje eh???ok fine kau punya suke...
aku paling xleh blah bila pompuan maki pompuan..
lebih kurang la ayat dia camni..
"kau pompuan s****l.."
gadoh sebab laki okeh...
xmalu ker??
laki tu dah tentu2 ker nak jadi laki kau???
dek tepuk sebelah tangan xberbunyi okeh...
jangan obses sangat dengan laki2 kat FB ni...
(xsemua la maksud aku)

macam2kan???tu xmasuk lagik bab yang sanggup buat FB untuk BF yang ntah wujud ke tak...haishhh...
sori kalau ada yang terasa..masing2 ada perangai tersendiri..macam aku jugak...
aku suka tukar2 profile picture...kahkahkahkah...
kadang2 aku jugak maki or marahkan orang di wall FB...ahahahaha
ada haku kesah???

jadi nasihat aku untuk korang dan diri sendiri...biarlah apa orang nak buat pun...apa kau kesah selagi xmenyalahi undang2 atau hukum agama..
kau cakap orang itu ini bagai...kau lebih teruk kot...
so sebelum kena lempang baek kau diam...
muahahaha..
akak moody so entri pun harus moody sikit hari ni..
yeahhhh~



makan cili kalau suka pedas~
muahahahaha...





\salam/

4 comments:

ZiE W@N said...

marah sungguh ni

Pn.Mieza Fadzly said...

ahahaha...sekadar teguran bercili jer...

cpahniza said...

pedasnyaaa..haha sapa tu weyh? aku knai dak? besala mcm2 org mcm pngai dok ada...yg pnting kita xkcau depa..

Pn.Mieza Fadzly said...

dak weyh...aku pun xperasan bila aku accept dia...dia kacau wall aku...ahahaha