"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Tuesday, June 7, 2011

Alhamdulillah~

Assalamualaikum..

Tumpang gembira dengan kejayaan MYBOO...dah dapat tawaran kerja dari company baru....
harap2 company tu lebih gagah dan perkasa dari yang sekarang...muahahahaha
aku sebagai sumber Inspirasi dan tulang belakang Boo...sentiasa menyokong apa saja keputusan yang dia buat!!
dengan company lama tu ada la dalam 5 tahun kot dia kerja...memang la sayang..tapi untuk kebaikan bersama xsalah kalo cari pengalaman baru dengan syarikat baru yang lebih banyak benefit kan???

aku tengok dia macam berat hati jugak...tapi...aku dah psycho dia sampai dia agree nak terima tawaran tu...
aku nak yang terbaik untuk kami!!!perkataan kami tu yang xtahan tu!!!ahahahaha
kan orang selalu cakap kalo kita terpaksa melepaskan sesuatu yang kita rasa dah cukup baik untuk kita..
pasti ada sesuatu yang lebih baik sedang menunggu kita!!!!!
risiko pasti ada...tapi aku yakin rezeki datangnya dari ALLAH s.w.t....dan yang namanya rezeki ada dimana2..
bak kata pepatah mama aku::

"dekat malaysia ni selagi kita rajin..InsyaALLAH...kita xkan mati kebulur"


so to my shayang BOO
"i sentiasa berada bersama u..walau apapun keputusan yang u buat..ok!!"

dis for u
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
muka nak penampaq...ahahahaha....sila jangan jeles!!!!
...LEVIU MY BOO...

1 comment:

cpahniza said...

woooo tahniah eh...alhamdulillah...suh cik abg open table plss....