"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Sunday, May 15, 2011

Hanimun {PART 1}

Assalamualaikummmmmmmmm.....

sudah lama menghilangkan diri...
ehehehe...
bagi yang mengetahui kemana hilangnya aku bagus...bagus...
bagi yang xtau ni nak bagi tau...
aku disponser oleh mama & bapa Hanimun buat kali yang ke-2...
muahahahaha...
3 hari 2 malam okeh...kat Langkawi..weeeeee
jadi entri kali ni malas nak membebel banyak2...
cuma nk suruh korang tengok ja picture haku...
hadap sampai lebam mata...
banyak gila so aku decide buat part by part...
jadi bawak2 bersabar yek...
kami naek feri pukoi 4 kot..
muahahaha...aku kan nyanyok..
nak cita masa kami baru masuk jalan nak p kola perlis tu terkejut beruk bila sorang mamat ni tetiba ja sesedap hati mak bapak dia ja cross then xbagi salam apa terus suh folo dia..
aku berkerut2 muka tengok laki aku..
rupanya tour & travel punya orang da....
dia la yang tolong p beli tiket & jaga babey ken sepanjang ketiadaan kami...
sari saploh hengget...3 ari tak ke 3 ploh hengget...
redho jelahhhh....

@JETI KOLA PELIS
-


masing-masing muka serabai...panaih...

@JETI LANGKAWI
-




masuk ni dah kali ke 4 kot aku sampai Langkawi...hahahaha
tak tau dah nak p jalan2 kat mana...haishhh

first sekali bila korang sampai jeti ni mesti nak cari keta or moto sewa kan???
bagi aku la baek amik keta ja harga lebih kurang motor...lain la mat/minah saleh...dorang lebih suka naek moto sebab nak tengok keindahan negara kita...ececeh....
ada pakcik tu nak bagi keta kat kami 2 ari rm120...laki aku kan stok kedek...
so dia nego ke rm80..fuyooooh...sentap pakcik tu...
kesian jugak tengok dia...last2 dapat jugak...sebab kami p bukan hari cuti...so daripada dia xdapat apa baek dia bagi jugak kat kami...muahahahaha
laki aku dengan rasa bangganya...jimat...jimat...

dah dapat keta murah....weeeee...jum pucing2...wekkkkkk
dan aku akan paparkan aksi gila dan pelik yang aku xpublish kat FB...muahahahaha

@PANTAI AREA CHENANG JUGAK LA..kikiki
-







dahhhhhh malaih nak letak caption...so korang layan jelah....muahahaha






@ASEANIA RESORT
-
excited nak masuk hotel serammmm.....tolonglahhhh



 Lobby ja best okeh...bilik so-so jer...



pas rehat2...malam tu kuaq lagikkkkkkkk....p cari makan....tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
korang tau2 jela pekan kat Langkawi ni mati kalo waktu malam...
stresss....harap kat Chenang jelah meriah sikit...
hadoiiiii...memang waktu malam orang Langkawi tido awai ek~ngehngehngeh~
jangan capoi kena sumpah kang...heeeeeee...;p

1 comment:

J.M.R said...

best2 dpt sponsord hanimun..heheh