"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Thursday, July 28, 2011

Busynya DIA..

ASSALAMUALAIKUM..


seperti yang sedia maklum..haha..aku jer yang maklum rasanya..BoO dah keje dengan company baru..dan sangatsangatsangat SEBOK..hukhukhuk...kesiannya...takda masa nak rest..dah duaminggu xda cuti..sabaq jelah...baru la katakan kena tunjuk komitmen lebih sikitlah..tapi aku selalu pesan jangan sampai kena buli...hahaha..
keluar rumah pukul tujuh kadangkadang jer tujuhsetengah...balik pulak pukul tujuh malam..tu pun naseb la kalau bos takda baru boleh curicuri balik awai....aku pulak kalau balik keje dalam pukol limasetengah dia takda mesti aku sms dia tanya kat mana??tak balik lagi ka??..hahaha...tension tak...saja nak tambahkan lagi dia punya tekanan...kehkehkeh.

dulu kat umah tengok tivi ja..sekarang bawak balik keje buat kat umah..ishishish...rajin sunggoh...aku sebagai isteri sangatsangat kesian jugak la..tapi disebabkan nak motivate dia aku selalu cakap "sabaq jelah abang..keje kena padan dengan gajilah"muahahaha...masa apply kau nak gaji besaq bila dah dapat takkan nak makan gaji buta ja...hahahah...TAPI bila dapat gaji bak sini aku nak tolong habiskan!!!keji..keji..keji..
yelah bayaran balik tido aku yang tak cukup sebab terpaksa temankan dia sampai lewatlewat malam sebab nak siapkan report dan claim...siap sakitsakit tengkuk lagi terpaksa tido kat atas sofa..muahahaha..sanggup tengok aku tergolek kat situ daripada duduk buat keje sorangsorang...haishhh...

semalam tak tahan derr..dia tengah buat keje aku dah tak larat nak garugaru kena gigit nyamuk..terus bagun then dia pun tercengang..ingataku mimpi kot...ahhaha...pastu tanya aku "awat ni nak p mana?"...aku "nak tidoq la..nyamuk banyak tau dak"sambil buka mata sikitsikit ja...terus dia kelamkabut simpan semua kertaskertas masuk dalam buku dan fail dia.."jomjomjom..sok abang sambung buat keje ni"...aku dalam sedaq tak sedaq.."ehh..boleh plak buat esok..ko saja nak dera aku kannnnnnnnnnnnn"getus dalam hati jer..muahahaha...tak berani nak sound direct...

apaapa pun aku suka tengok dia bersungguhsungguh buat keje..baru la macam orang boleh pikul tanggungjawab..berdisiplin..penyabar..ada ciriciri kepimpinan gitu..wahhhh puji laki sendiri nokkkkks...

"DISEBALIK KEJAYAAN SEORANG LELAKI PASTI ADA SEORANG WANITA DIBELAKANGNYA"


tak percaya???
tengok ni..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
eh



ehhhh..




ehhhhhh...
sorisori..sebab kebanyakkannya aku yang berada di hadapan dia...muahahaha
adakah pepatah harus ditukar ganti!!!
sukasuka hati aku ja..
tapi

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
aku berusaha bersungguhsungguh godekgodek
akhirnya

t

a
d

a
a
a
a
a
a
a
a
a
a





so kekalkan pepatah tadi =))
leviuBoo..:P








p/s::::keje kuatkuat nak bagi duit untuk saya habiskannnnnnnn....heeeeeeeeeeeeeee

3 comments:

cpahniza said...

ha pasni tgkap gmbaq dok blakang boO ja tau...

bantal said...

he...he...best atikal....busy....
busy...memang....
"DISEBALIK KEJAYAAN SEORANG LELAKI PASTI ADA SEORANG WANITA DIBELAKANGNYA"nie suka ayat macam 2....hu..hu...boleh buat topik nak sakat cik abg.....hu...hu....Tq...

Pn.Mieza Fadzly said...

@cpahniza:::hehehe...kalo dok blakang xnampak la jawapnya..huhu

@bantal ::: boleh..boleh..silakan..hahaha