"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Wednesday, April 27, 2011

Cerita Basi....ahahaha(DATING LAKI BINI)

Assalamualaikum....

Hai..hai..hai...lamaaaaaaaaaaaaaaaaaanyaaaaaaaaaaaa x updatekan???
internet gila broken..cita dah basi tapi xkira nak cite gak!!!uwekkkkk....
sebab aku kan seorang yang berpegang pada janjinya...muahahaha...xleh blah!!!
Malam sebelum kejadian yang menggamit perasaan..ececece...kami p ronda-ronda kat PENANG~
cadangnya nak makan jer..pastu teringat dekat kawan kami yang dok kat balik pulau tu...so singgah sat...ehehehe..punya la xdak keja kan...okeh meh tengok muka lapooo....

makan..makan..makan...
bulat..bulat..bulat...
nyampah!!

lokasi:HAMMER BAY...
best ooo...nampak x??yang lampu banyak2 tu jambatan PULAU PINANG ok...
makanan so-so jer akak rase...

Sila jangan ikut amalan pemakanan kami...hahaha...kalo sebulan korang melantak malam2 cenni..maunya sebulan x ++5-6kg...hahahaha...nasib badannnnnnn....
esoknya...ha part ni yang mengebestkan diri nih...xpenah dibuat orang...
moning2 buta dah keluaq...p servis keta...bila sampai kedai ja..tengok mekanik ada 2 orang ja keta ada berbiji2 okeh...semak perut akak nengok heh....so bila jumpa tauke dia seperti yang dijangka dia cakap petang baru siap...aku pun hangin la...xkan nak terpacak kat situ ja kot!!!pantang betoi kalo kena tunggu lama2 nih...

tu BAYBEY KEN...uhuks

Disebabkan bebal dan sebal nak tunggu lama2 ni kami pun mengambil keputusan hmmmmm....mula2 macam nyampah..pastu..eh macam best pulak...hahaha....NAEK BUS!!!
Dating naek bus okeh!!~macam jakun ja..dah lama xnaek bus...kalo bus EXPRESS laen sangat okeh...senang xyah tunggu2 then kena tahan2 plak...hahaha...TEKSI??
semua yang Hubby aku tahan xmau berenti...fedup aku!!

 bosan tunggu baih lama sangat...

dia buleh dok buat muka syiok!!

 lengoh kaki...xlarat tunggu dah...dah la silap naek baih...hahaha

akhirnya
-
-
-
-


berjaya jugak naek baih p CS..kahkahkah
mula-mula kena
isi perut 
dulu
-
-
-
-
yummy...menambahkan lemak di badan...hahah
cuti xyah diet..centu ker???kikiki
formula hubby aku..

pas dah berjam-jam pusing2 satu emporium tu...pas dah lenguh-lenguh kaki...habis dah tenaga...
mula-mula cadangnya nak tengok wayang...tapi bila p tengok kat screen tu suma cite cam hampeh jer...xmenguji minda langsung!!!jadi kami just lepak-lepak kat cybercafe jelah...menghilangkan penat..naseb i pakai selipa jepun ja...kalo x mau melecet kaki ku ini...auwwww....


Gambar di atas menunjukkan keadaan didalam CC..sangat tenang..walaupun ada la anak cina dua tiga orang dok memekak...ahahaha

okeh kaki dah xsengal...boleh jalan balik dah....jom pekena ais kacang special lak...muahahha...
balik umah leh termimpi-mimpi tau...untuk yang menghidap penyakit kencing manis...nonono...tidak digalakkan...



sedapppppppppp....sila la rasa sendiri...

Akhirnya pukoi 5 call klinik keta tu baru nak siap...so cepat2 cari bus...sebab xtau nak naek bus apa..ehehe...takot sesat!!nak naek teksi takot kena kapak!!!hahaha...


 pening xtau nak naek bus apa la plak...jemmm...

 bus ni ka??

 atau yang ni ka??

 ya yang ni...jumpa jugak!!!yay!!
tu pun sebab kami cam masa mai tadi naek bas yang sama...muahahaha

 mulut chek pelik heh...excited nak balik!!!!

 dah balik sampai pendang pun nak makan lagi!!!
ha dah tu ape cite ternak LEMAK btoi la...haishhhh

Inilah hasil daripada perjalanan kami pada hari tersebut...
xshopping sebab semua benda yang aku pegang mesti ada orang jeling-jeling(hubby)..
sakit hati la..hahaha




sampai umah...penat...tapi masih mampu tersengih la konon...hahaha...pas mandi terus pengsan..

~BYE~



1 comment:

cpahniza said...

hamoii hamoiii...syoknya bjln..nek bus lg tuu..kelasssssss~ weeeeettt wettt!