"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Friday, January 4, 2013

ENTRI PERTAMA 2013

Assalamualaikum =)



SELAMAT TAHUN BARU 2013..wahhh dah 4 hari baru nak ucap..hahaha..maap lah yerrr aku kan bz dengan bisnes kecil-kecilan sekarang..tak sempat nak update tetiap ari..muahahahaha..kalau duk kat rumah pon tak sempat jugak sebab Mr.BoO bekepit 24 jam..manja uollssss..buang tebiat..sebab aku semakin kerap nite shift agaknya..so dia nak betol2 spent time sesama..quality time kan..hikhikhik..

Ditahun 2013 ni nakkkkkkkk jugakkkkk buat list..bhahahaha..walaupon yang 2012 ada lagi belum tercapai..xpe positif thingking..go on ja..tapi!! siap tanda seru bagai tu..nak list down jugakjugak azam 2013..hopefully tercapai =)..In shaa ALLAH..nape ehhhh semangat aku kemain lagi tahun2013 ni..hohoh..


Bismillahhirohmanirohhim.....azam aku pada tahun 2013 ::


  1. Nak babyyyyyyyyyy..babyyyyyyyyy dan babyyyyyyyyyyy...ha ramai takkkkkk??ekekeke
  2. Menjadi ISTERI,ANAK or INSAN yang lebih baik dari sebelum ni..
  3. Tingkatkan amalan..lebih patuh kepada perintah ALLAH dan suami..
  4. Rajin..rajin dalam segala macam..contohnya:: rajin mengaji..rajin solat..rajin masak utk suami..rajin kemas rumah..macam2 lagi rajin kearah yang lebih baik..hihihih..
  5. Sentiasa berfikiran positif :: Redha,Ikhlas,Senyum =)
  6. Tingkatkan usaha ber TTC
  7. Nak melancong ke Vietnam or Krabi or Bali or Sabahan or mana2 ja yang underbudjet..mohahahaha..
  8. DIET..turunkan berat mungkin membantu proses kehamilan..mungkin!!(sambil menaip tgh mengunyah ni)
  9. Less shopping MORE SAVING..wahhhhh
  10. Aktif berbisnes..kehkehkeh..tataulahhhhhhh bisnes hapa yedokkkkkk..sekarang jual kerepek kecil-kecilan..
  11. Azam terakhir adalah untuk melaksanakan semua azam-azam yang diatas..hahaha pening takkkk...

Kawankawan doakan aku =)..



 Tinggalkan 2012 dengan seribu kenangan dan menyambut 2013 dengan berjuta harapan..chill =D





p/s :: tengah usaha gigih minum pati delima n sapu jerselin oil lajulaju..hopefully period stable..teruskan berzikir..YA MUSSAWIR..

4 comments:

Aireen Osman said...

Wow good reso ;)and happy new year to you too. Suka baca blog mieza sebab banyak jugak entry yang beneficial to those yang try to get pregnant macam aireen jugak ni ;)Masalah kita sama kot period irregular and Aireen pon suka jugak share experience through blog. In sha Allah akan ada pelangi yang menunggu kita ya....amin

Pn.Mieza Fadzly said...

aminnnn..ya period sgt bermasalah..malumalu nak keluar tetiap bln..main soroksorok..tensi mieza..In shaa ALLAH never give up..ujian ALLAH..

puteri211079 said...

Amin....Semoga yg diimpikan tercapai.

Pn.Mieza Fadzly said...

In shaa ALLAH..tq dear =)