"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Friday, January 11, 2013

ENFAMAMA pulaks..ahaks

Assalamualaikum =D



Salam Jumaat penuh barakah.."Rabbi la tazarni fardhan wa anta qhoiron warisiin" amin..mogamoga hari Jumaat ni doa dimakbulkan..amin..semangat semalam gaduhgaduh manja dengan Mr.BoO sebab yang tak masuk akal..nape ehhhh sensitip bangat aku nih..aiyooooo..pembawakan kot!!bhahahaha memang takkkkk la kan...maybe sekarang aku busy sangatsangat so masa yang ada sangat terhad untuk spend time sesama..ohhhhh  sedih..*nangis* bila dah ada masa dah ada hal lain pulakssssssss..*nangis lagi* hahaha actually aku yang over..Mr.BoO pegi ipoh dengan FIL aku ja pon..*jeles jgk* atas urusan KERJA..ulang lagi sekali KERJA..ok sedapkan hati sendiri..aku boikot a.k.a tak cakap dengan dia start dari petang sampailah dia keluar rumah..aku siap nangis2..sumpah tak tipu..bhahahaha..sampai dia nak kasi duit poket pon tanak tengok..haishhhh..tetiba rasa berdosa..dalam hati ni tak renti-renti doa..selamatkanlah perjalanan pergi dan balik suamiku dengan bapa mertuaku..sejak tengah usaha gigih berTTC kemain sensitip lagi aku..


Out Of Topic dahhhhhh...okey dah masuk 2nd day aku minum EnfaMAMA tu pon sebab free..untunglahhhh bila SIL aku keje dengan Pakar pusat bersalin..hewhewhew..dah lama nak try tapi asyik tertanggunh ja niat suci aku nih..aku banya buat researh susu ni ada asid folic yang membantu untuk merancang kehamilan =)..


 nasiblah coklat..ekekek


kandungan..


Disebabkan susu ni formula untuk ibu mengandung so aku terpaksalah kurangkan dos sebab takut kenaikkan berat secara mendadak lagi!!O.M.G..1 sachet aku bancuh separuhseparuh..sedap la puloks..ahaksss..



4 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

insyaallah kna masa nya Allah makbulkan juga :)

Pn.Mieza Fadzly said...

amin =D..tenks yana

Annur Syuhadah Saffrone said...

rajin2 amalkan baca surah Al-Anbiyaa: Ayat 30...insyaAllah...

Pn.Mieza Fadzly said...

In shaa Allah..terima kasih annur =)