"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Tuesday, January 15, 2013

BUFDAY+ANNIVERSARY

Assalamualaikum =D


Alhamdulillah arini genap usia aku 27 tahun..usia perkahwinan genap 2 tahun..dan aku masih bernyawa dibumi Allah..cinta terhadap suami masih utuh...rasa macam baru kawen pulak kadangkadang tu..ahaks..walaupun masih berdua..Alhamdulillah perasaan kami tidak pernah berubah..Jika ditanya apa hadiah hari lahir yang aku idamkan??hadiah ulangtahun perkahwinan yang menjadi dambaan??mestilah permata hati bukti cinta kami berdua..mogamoga Allah permudahkan urusan kami untuk tahun ni =) amin..kesian pulak dekat husband aku..maaf ya abang  :(

Terima kasih pada kawankawan yang wish di FB..yang doakan aku cepatcepat dapat baby..amin..harapharap termakbul..macam biasa orang pertama yang wish bufday aku tadaaaaa..my Love Hubby..dah tuatua ni malas plak nak celebrate bagai..bhahahaha...kena plak keje nite shift..erkkkk out of mood teruih!!Bufday actually dah berpuluh tahun sambut..so it's like soso jalah..hahaha..reward untuk diri sendiri..nanti aku update..kehkehkeh..husband present selalunya aku request..bhahaha..anniversery present tak da!!kehkehkeh..mayb akan diadakan..tengok nanti..suprise.suprise.suprise!!xoxo..



 sat ja dah 2taon..phewwww


nampak tak baru 2taon dah macam ni kalau berpuluhpuluh taon..omg!!diet plzzz


Sayang Hingga Hujung Nyawa =D


Dedicated from LoveHusband


Memang tak dirancang masa memula kawen aku change contact name kat handphone aku "Paly" to "suamiku" wakakakak..innocent gila nickname..tak sangka plak dia pon tukaq "Darling" as a "isteriku"..sehati berdansa betul lahhhh..muahahahaha..semalam tepat 12.03am bipbip..skema tak sound sms aku..haha..bila buka ja..


"Suamiku" :: Happy birthday..dah tua dah..Harap dimakbulkan apa yang kita doakan..love u           sangatsangat..(laki aku memang tak romantik..redho jelah..kukukuku..)

"Isterimu :: Amin..tq (mood merajuk :P)

"Suamiku" :: Cayang i tak??

"Isterimu" :: Bagi hadiah dulu (poyo dak)

"Suamiku" :: Sayang kerana hadiah jaka??tak ikhlas..

"Isterimu" :: Tak sayang i tak jadi istri u la..hadiah tu tanda penghargaan..u tak hargai i lah yea??

"Suamiku" :: Harga u bukan terletak pada hadiah tu sayang..pada kasih sayang i terhadap u..u nak apa??

"Isterimu" :: Alolo..so sweet..i pon sayang u lahhhh..i nak p bercuti ja..stress (tiputipu..pastu mintak hadiah lain plak :P )

"Suamiku" :: Ujung bulan kita p bercuti..(yay!!)


Kadangkadang perkataan lebih bermakna daripada hadiah berjuta..muahhhh..love u Abang!! a.k.a Suamiku..tapi i rasa macam nak jam baru or purse..wakakaka..serveyservey...









p/s::kawankawan doakan kami agar Allah murahkan rezeki kami suamistri untuk memperoleh cahayamata :D aminnnnn