"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Monday, October 24, 2011

Pesyen Laen Plak!!

Assalamualaikum >.<



Hai...lamanya tak hupdate belog merah aku neh..eheheheh...bukan ada orang nak baca pon..ahahah..saja buat kecoh!!!ehhhhh korang kenal tak DIAN PELANGI???ceeeee pi search kat incik google..eheheh...dia ni lebih kurang Hana Tajima laa..designer..fashionita..model..cantik..bijak..daring berfesyen walaupon berhijab!!!Kau Ada???muahahaha...okeh meh nak tunjuk kat korang sape Dian Pelangi ni...



cantikkan???tengok tudung dia..:)

 
 stylekan??dia pakai tudung bawal ja kot!! >_<


 alahaiiiiii ayu gila...


ni caracara dia pakai tudung bawal tuh...kelabu asappppp...korang search sendirik la kat you tube bersepah kot...



aku po trytry la semalam..nak tengok tak???
meh scroll kat bwah neh..
ehehe
malulah..
abaikan mata panda
dan 
jerwat kat muka aku tu tau!!
free makeup..
nak tido dah
heheh





-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


 nak amekkkkkk!!


 pasni carik balik tudung bawal..lalalalala


seriously buleh menyembunyikan muka bulat anda..muahahahaha
nampak macam pakai tudung bawal biasa ja kan??tapi sumpah yang ni lebih mudah dah cepat......








~selamat mencuba~
~tata~




2 comments:

cpahniza said...

cheq lagi suka pkai tdung bawal...sonang....

Pn.Mieza Fadzly said...

hahah..tawu xpe..peh ni back to bawal lah...