"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Sunday, September 18, 2011

SUATU KETIKA

Assalamualaikum..



Bosan plak bila keje shift malam neh..tetiba datang pulak kerajinan entah dari mana..cewahhh...ayat nak novel ajer..sajasaja buka yahoomail nak delete apa yang patut..then terbaca emailemail lama mase becinta doludolu...ehhhhh..geli kot becinta guna email..bukan dah ade phone ker??ahahah..BoO la ni..ada suatu ketika dulu aku berehat seketika dari bercinta dengan dia..kalau bahasa kasaq putuih la..hmmm..tapi tak lama setaon ja..huhuh..so boleh dikatakan tiaptiap hari dia akan send email kat aku coz aku takkan reply text or pick up phone bila tengok number dia..kiranya nekad gila nak clash pastu campak dia jaohjaoh..hahaha..kejam takkkk???ohhh tu baru sikit..banyak lagi perkara kejam yang dah aku buat...Alhamdulillah berkat kesabaran dia..berbaloibaloi..kawen jugak akhirnya...muahahaha...

Meh nak tunjuk bukti antara emailemail yang dihantar...(klik pada image untuk baca)

ni aku pon tak tau sejak bila MR.BoO menjadi sejiwang ini..muahahaha..
alololo..sweet macam gulagula kapas la bila baca balik semua nih...



okeh za janji tak buat abang sedih dah pasni..SUMPAH!!
hehehe...LEVIUVIUVIUVIU...


memula aku pon tak faham apa motiff dia hantaq email sekali dengan pic konvo neh..
rupanya dia nak aku ingat balik masa duludulu time study susah senang sesama..
sob..sob..sob..kuat tacing la u ni BoO...bestkan kita konvo sesama walaupon u senior i..muahahaha
baik u masuk skali dengan i jer..:P



 
 ni dah sampai tahap bengang sangat dah an??
orang sibuk dengan keje dia sibok nak suruh orang balas email..haishhh
cakap kang terasa berharihari..mak ni lazer tau..boley terasa sampai tulang itam..hahah


ni kengkonon nak psycho aku kawkaw..abeh ayat kat mana tah dia copy..
tapi sedih jugak la part "PASTI ADA BALASAN YANG AKAN DATANG PADA ORANG YANG MENGHANCURKAN HATI ORANG LAIN................"
sentap kejap mak masa baca neh..haiyooooo naseb mak hati batu...buat dono jer..




Betulkan aku cakap dia tak reti putus asa...bagusbagusbagus..sebab tu aku sayang dia ketatketat gitu..
Alhamdulillah..DOA BoO termakbul..kita berJODOH..ewahhh..semuanya datang dari ALLAH..Thankful ALLAH give him for me..WONDERFUL HUB!!




 
bila semua email dia aku tak layan time tu..dah semakin fedup kot cer korang tengok email apa yang dihantarnya..kurang asan jawa betol la laki aku neh.."PESAN ROH KEPADA MANUSIA" sebab pesan manusia dah tak layan terus amik pesanan roh bagi kat aku..sabar jelaaa...hahahah...



Super sweet bila BoO make a supprise meh umah jemput kononkonon nak bagi tau samting...bila naik jer keta tadaaaaaaaa...red roses 3kuntum nyah...nak pujuk sanggup buat apa saje...cuba sekarang aku merajuk betuah alam la nak dapat..dapat siku jelah...benci!!!apapon memori lama..kenangan lalu walaupon pahit pada ketika tu tapi sangat manis untuk di ingati untuk masa sekarang kan???korang ada kenangan pahitpahit manis???jangan dilupuskan kerana ia sangat berharga untuk korang suatu ketika nanti...iLOVE to remember that time..jadikan pengajaran dan pedoman untuk masa depan kita..korang dah rasa pahit sekali takkan korang nak pahit berkalikali kan??



bila taon nak dapat roses lagi BoO???










P/S:::baik pilih yang sanggup belajar untuk menjadi pandai daripada pilih yang sentiasa belagak pandai padahal diri sendiri NON PERFECT!!LEARN FROM MISTAKE!!

2 comments:

Hasrina.As said...

wah how lucky to have a guy who love you very much. Good luck and keep going bahagia....

Pn.Mieza Fadzly said...

tengs darl..amin...hopefully sume org bahagia..