"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Thursday, August 11, 2011

Restoren TEPI SUNGAI.

Assalamualaikum..



haipppp..posa ke tidakkk!!Alhamdulillah aku masih dapat menyempurnakan puasa..yeahhh..harapharap dapat posa penuh..hahahaha...harapan jelah ea..nak cite semalam pon berbuka kat luar dengan BoO..katanya bos dia nak belanja..hemmm oklah..aku folo jer..memula pakai t-shirt itam..pastu kena sound..ehhh tukaqtukaq..nampak tak sopan lah...konfius kejap aku..seksi tang mana elok je aku tengok..qhopenya nak kaver la sket sebab wife bos dia tu keje kat mahkamah syariah..so what???hahaha...okeh posaposa takmau gadoh tukaq jugak!!seee..how I'm a good wifey kan..muahahaha...mendengar kata lagik..kahkahkahkah...


sampaisampai jer dorang dah siap menunggu..dah siap oder..okeh bos dia bawak anak dua orang..kecikkecik lagik..aku tak faham sebab aku kan masih belum ada anak..heheh...anak dia dari kami sampai dok merengekrengek jah...haishh...kami insan yang berhati baiklah. adik..suka kanakkanak kot..awat kanakkanak tak suka kami...hahahahaha...okeh jom tengok menu untuk berbuka posa walaupun aku tak ambik suma menu mana yang sompet jolah ea..kihkihkih...malu kat bos BoO..kang dia ingat aku ni gila plak..




 telur dadar


 sayur..baby kailan ek??ehhh...makkkkk kantoi tak kenai sayur...


 Daging masak merah


nahhh...Siakap 3 rasa...



ada lagi TOMYAM campur..kurma wajib..air Limau ais+air kosong...pencuci mulut agaragar dengan buah oren...tak sempat nak snap..sebab yang tu serve lambat orang dah kalot nak berbuka daaaaa....
ekceli semua ni kami makan berdua jaaaaa!!!hahahaha...perut tong gila...sebab bos dia balik awal sempat makan dua tiga mulut ja..anakanak buat perangai..tak mau duduk..nanges ja..siap jatuhjatuh kerusi...dia buat bill then terus blah!!!kami ni tercengangcengang...matilah nak menghabiskan makanan ni semua..patutnya boleh makan lima orang nih...aku tengok BoO..BoO tengok aku...so terpaksalah makan nasi sikit ja sebab nak menghabiskan lauk pauk tu..TOMYAM dia meletopss...secukup rasa...macam nak nagessss...ohhhh...boleh bawak ke mimpi..hahaha...BoO makan banyak gila..OTW nak balik pegi bazar habes dia muntahkan balik tengah jalan..eiuwwwww...rugi jer..kalau tau baik tapau buat sahur...muahahahaha



hoyeeeeeay...semalam pegi bazar dapat beli pallazo..tapi macam sengkat ja..huhuhu..tinggi sangat ke haku..:(
pastu pegi PASIFIC saja nak ushausha hadiah katanya..cehhh...hadiah boleh plak pilih sendiri..benci tapi sayang lah ceni..huhuhu...tapi yang bestnya aku dah dapat beli camera baru...weeeeeehehaaaa....tak yah la pasni susahsusah guna camera enpon yang tidak seberapa kualitinya..cewahh..nilah cakapcakap orang lupa daratan..kikikiki...kesimpulannya aku yang shopping semalam..esok pon aku jugak nak shopping dekat penang..yeahhhhh...abeh la kau duet aku kerjakan!!!


takleh blah BoO cakap "abis dah shopping esok nak beli apa pulak kat sana??"..ahhhh...soksok punya hal la sayang..ngehngehngeh...kalau ada yang berkenan i rembat lah...macam tak kenal pulak wife u neh...




..sekian..

2 comments:

cpahniza said...

tudiaaa byknya makan...makin mletop2 la ang pehni..huahuahua...

weyh dh start shopg rhaya ka?

Pn.Mieza Fadzly said...

hahahah..oder ja byk mkn sikit ja..napsu serakah weyh..kikik

dh start sikitsikit..heeeeeeee