"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi"

Monday, May 28, 2012

UMRAH MIL,FIL & TOKWAN

Assalamulaikum.. =D



Alhamdulillah semoga selamat sampai ke Tanah Suci dan selamat pulang ke Tanah Air nanti :)..semoga dipermudahkan urusan mereka disana dan diberikan kesihatan untuk menjalankan ibadat..*sebaksayu*..aminnnn



Keberangkatan dorang actually 27 May..tapi hari ni baru nak updatekans???macam tak paham pulak...bhahaha.
Jumaat tu kemain bizi yelah macam biasalah..sedara mara,sahabat handai semua datang ziarah..tapi best!!bukan selalu pun nak peloh ketiak layan tetamu..hah layan lah sangat...hihihih...malam tuh semua tido beramairamai penuh rumah..dah macam tongkang pecah..yang bebudak ni tak tahulah pukul berapa dorang collaps..banyak betul energy..huiiiiiiiiiiiiiiii...aku bangun 2.30 pagi memasing dok tengok tv lagi..minum kopi jantan kehapa hoi!!BoO ajak balik tido kat rumah baru!!baru nak pindah lah..1st time tido kat situ...hehehe..nebes BoO cakap!!!elehhhhhh ngada sangat!!lempang nak!!sebelum balik ma bangun cakap lapar..alaaaa kesiannya..tido dah taklena..makan pon tak selera dah..nebes letewwww..ok keluar beli makan jap then terus balik ngantuk sangat dah..ehhhh..yay!!dah dapat TV baru...elehhh BoO memalu pulak beli tv baru..chumilllll..muehehehehehe...takpa la u nanti i beli periuk nasi..bhahahaha..i beli mesti yang murahmurah sajeeee...gaji pon ciputkannnnn...



buang tebiat bangun pepagi tengok gambaq kawen sendirik!!!
sementara tunggu BoO siapsiap ;p



 BoO cakap "ehhhh dagu mana dagu"
aku cakap "sejak bila orang ada dagu memang takdak laaaaaaa"sambil berlalu pergi!!




hahahah..yang penting sihat dan happy!!




Pukul 12 lebih baru gerak pegi airport Kepala Batas..sedih..sobsobsob...mula la pasang anganangan dengan BoO..bilalah kita nak boleh p umrah nih...apa lagiiiiiiiiiiiiiii kumpul duit buleh la p kan!!ok start arini ikat perut takyah makan sebab nak kumpul duit lajulaju ;p...



 Baca doa sebelum turun :')





 wan =)


 FIL =)


 nampak saye tak!!muahahah














 our BIG FAMILY <3


 LIL Brother


 teknik kelabu asap!!


 duaberadik ambik berkat ;)


 somi istri kuat berangan =)


 tok dedih wan nak tinggai 2 minggu :')


 cousin,lilsister,grandma


 adik steady ja nak kena tinggai :p





 <3 husband family





 teringin letewwwwww ^,^


bapa malas nak layan..hehuuuuuu








~sekian~












P/s:::something special kami kirim dekat ma mintak tolong beli..stay tune :)

1 comment: